Ce a spus bărbatul care a câştigat la Loto peste 5 milioane de euro, când şi-a ridicat premiul

0
Publicat:

Luni, câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie şi-a ridicat premiul în valoare de 29,133 milioane de lei (peste 5,86 milioane de euro), potrivit Agerpres.

La tragerea Joker din 14 martie s-a câştigat un premiu de miliaone, foto arhivă
La tragerea Joker din 14 martie s-a câştigat un premiu de miliaone, foto arhivă

Loteria Română a anunţat printr-un comunicat faptul că bărbatul din Cluj-Napoca s-a prezentat, luni, la sediul central al Loteriei Române din Bucureşti şi şi-a ridicat câştigul.

Conform comunicatului, acesta este al doilea câştig ca valoare din istoria acestui joc. Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a câştigat şi două premii de categoria a II-a, în valoare de 111.943,19 lei (peste 22.500 de euro) fiecare.

Proaspătul milionar a declarat că norocul poate veni şi la o variantă simplă, important este ca, atunci când joci, să o faci responsabil. El a mai spus că numerele câştigătoare au o semnificaţie personală şi le joacă de 10 ani.

„Trebuie jucat responsabil, norocul vine şi la o variantă simplă. Doresc succes tuturor jucătorilor!”, a fost mesajul câştigătorului pentru toţi jucătorii la Loto.

Bărbatul a dorit să-şi păstreze anonimatul, aşa că nu se ştie despre el decât că este din Cluj-Napoca, profesează ca inginer şi, aşa cum a declarat, faptul că numerele pe care le joacă de fiecare dată de atâta vreme i-au adus un câştig aşa de mare l-a luat total prin surprindere, dar i-a adus şi o mare bucurie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite