Momentul în care un soldat american cade de pe rampa elicopterului și rămâne agățat în vârful degetelor VIDEO

0
Publicat:

Imaginile video, care surprind pățania unui soldat american ,au devenit virale pe internet. Soldatul vorbește acum detașat despre ceea ce s-a întâmplat și despre glumele la care trebuie să facă față.

Imaginile cu inginerul de zbor Shane Sutton (26 de ani) circulă intens pe rețelele sociale, chiar dacă întâmplarea a vut loc în anul 2021. Soldatul, aflat pe marginea rampei unui elicopter Chinook, cade dintr-odată, rămânând agățat doar cu vârful degetelor de marginea rampei, relatează Dailly Mail.

Totul s-a întâmplat din cauza aparițiuei unui curent puternic ce a lovit elicopterul. Astfel, soldatul s-a dezechilibrat și a căzut. 

Shane Sutton pe rampa unui elicopter FOTO: Shane Sutton
Shane Sutton pe rampa unui elicopter FOTO: Shane Sutton

Sutton a declarat pentru Daily Mail că accidentul a avut loc în zona de antrenament din Fort Bliss, Texas, iar imediat comandanții au ordonat militarilor să "schimbe politicile" cu privire la ședințele de instruire de pe rampele elicopterului.

Totodată, Sutton a menționat că era "legat" când a căzut din aeronavă și a recunoscut că a suferit doar vânătăi.

Shane Sutton continuă să stea pe rampă FOTO: Shane Sutton
Shane Sutton continuă să stea pe rampă FOTO: Shane Sutton

Soldatul spune că stă în continuare pe rampă, iar incidentul văzut deja de peste 39 de milioane de oameni, nu l-a determinat să se retragă sau să-i fie frică.

Potrivit conturilor sale de pe rețelele sociale, Sutton a petrecut peste 700 de ore zburând în elicoptere Chinook, inclusiv în Alaska, Afganistan și Texas.

"Toată lumea își bate joc de mine pentru asta", a adăugat el. "Dar este minunat, toți prietenii mei îmi trimit întotdeauna videoclipul".

El a adăugat că a câștigat mai multe porecle după această întâmplare, inclusiv "Slingload Sutton" și "Sky Surfer".

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite