În intimitatea grupului de extremă dreapta Proud Boys: inițieri bolnave, reguli stricte de masturbare și violență extremă

0
Publicat:

Faceți cunoștință cu Proud Boys (Băieții Mândri, n.r): o armată de 6.000 de „masculi alfa"  simpatizanți ai lui Trump, care urmează un set de reguli ciudate. Daily Star a aruncat o privire asupra doctrinei sale.

Enrique Tarrio și membrii grupării Prod Boys FOTO EPA EFE
Enrique Tarrio și membrii grupării Prod Boys FOTO EPA EFE

În timp ce unii dintre ei se pot „mândri cu activități rasiste și misogine“, mulți dintre membrii Proud Boys nu au cu ce să se laude.

Enigmaticul fost lider al „frăției", Enrique Tarrio, a fost condamnat marți la 22 de ani de închisoare pentru rolul său în revoltele de pe clădirea Capitoliului din Washington D.C. din 6 ianuarie 2021.

Iar lașul Proud Boy l-a implorat pe judecător „să aibă milă", adăugând „să nu-mi ia cei 40 de ani".

Galvanizat de ascensiunea fostului președinte american Donald Trump, autoproclamatul „grup de susținere a masculilor alfa" este format din 6.000 de membri, mulți dintre ei extremiști de extremă dreapta, și a fost desemnat ca organizație teroristă în Canada.

Respectă și niște reguli destul de ciudate. De-a lungul procesului lui Tarrio, elemente din „regulamentul" Proud Boys au fost făcute publice, făcând lumină asupra activităților lor.

Daily Star a studiat doctrina de-a dreptul ciudată a grupului: de la ritualurile sale întortocheate și mentalitatea „Vestul este cel mai bun" până la decretul „no wanks" (fără masturbare, n.r.).

Aderarea la acest așa zis club exclusivist nu este un lucru ușor, iar inițierea obscură are mai multe straturi. SBS Dateline a difuzat un documentar despre acest grup, o parte din el investigând cum îți câștigi tresele.

Regula ciudată care le permite „masculilor alfa” să se masturbeze

Nimic nu pare deosebit de ieșit din comun, prima etapă fiind aceea de a recita jurământul: „Sunt un mândru șovinist occidental, refuz să-mi cer scuze pentru că am creat lumea modernă".

Dar, dintr-o dată, lucrurile par să o ia complet razna, pe măsură ce membrii sunt luați la bătaie.

Un grup de huligani cu cască de protecție îi lovește pe cei care depun jurământul până când aceștia pot numi cinci cereale pentru micul dejun.

Și, bineînțeles, trebuie să fii un „mascul alfa" și să renunți la „cancerul" feminismului.

Pentru a fi „bărbat" este nevoie de patru lucruri, a declarat anterior fondatorul inițial al grupului, Gavin McInnes: „Trebuie să ai avut o inimă frântă, trebuie să frângi inima cuiva, trebuie să bați pe cineva și trebuie să fii bătut de cineva".

După ce ți-ai gravat tatuajul Proud Boys pe braț, îți pui uniforma, care constă într-un tricou polo Fred Perry negru și galben.

Dacă vrei să fii un Proud Boy, e foarte simplu: ia-ți mâinile de pe micuțul tău.

Membrii trebuie să se abțină aproape în totalitate de la masturbare pentru a asigura o claritate mentală totală.

„Masturbarea este o lipsă de control a impulsurilor", a declarat un membru pentru SBS Dateline.

„Dacă îți poți controla impulsurile, îți poți controla și regla majoritatea aspectelor vieții tale".

Cu toate acestea, o dată pe lună, toate poftele carnale pot fi satisfăcute.

În regulamentul de reguli scrie: „Niciun frate heterosexual al fraternității nu se va masturba mai mult de o dată în orice lună calendaristică".

Există o omisiune care le permite membrilor să-și atingă mai des organul sexual. Ei trebuie să se afle la mai puțin de un metru de o femeie care „consimte" la această activitate.

Pantaloni scurți și metamfetamină

Grupul s-a extins cu siguranță de la începuturile sale ca „un club cu o problemă politică".

Acum, există un întreg set de lucruri ciudate pe care membrii trebuie să le respecte.

O zonă ușor confuză a doctrinei grupului se învârte în jurul consumului de droguri.

Dacă te gândești să te droghezi, heroina și metamfetamina sunt absolut interzise. Cu toate acestea, poți să te răsfeți cât vrei cu cocaină.

În afara tărâmului narcoticelor, este interzisă și purtarea de șlapi, pălării de fetru sau pantaloni scurți cargo la orice întâlnire a Proud Boys.

Violență extremă

Violența a fost adesea în centrul activității Proud Boys, iar onoarea supremă este să te lupți pentru cauză.

McInnes rezervase cel mai înalt nivel al grupului, „gradul patru", pentru cei implicați în acte de violență.

„Vreau violență, vreau pumni în față. Sunt dezamăgit de susținătorii lui Trump pentru că nu dau destui pumni", a declarat fondatorul în aprilie 2016.

Comportamentul lor extravagant este susținut de o mentalitate de tipul „f*** și află" și „joacă jocuri stupide, câștigă premii stupide".

În urma înfrângerii lui Trump în alegerile prezidențiale din 2020, grupul de extremă dreapta a făcut parte din mulțimea violentă care a luat cu asalt clădirea Capitoliului Statelor Unite din Washington D.C.

O forță de aproape 200 de Proud Boys și-a croit drum spre inima democrației americane la 6 ianuarie 2021.

Chiar și în ziua revoltelor de la Capitoliu, mulți membri au renunțat la poloul Fred Perry pentru pălării complet negre și portocalii, pentru a imita înfățișarea dușmanului lor de moarte, Antifa.

Tarrio i-a scris locotenentului său cu două zile înainte de arestarea sa: „Orice s-ar întâmpla... să fie un spectacol".

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite