Imagine virală cu un însoțitor de bord care a stat pe parcursul zborului pe podeaua avionului. Care a fost motivul

0
Publicat:

O femeie care zbura la Aeroportul Internațional JFK din New York s-a confruntat cu un atac de panică în timp ce zbura cu compania aeriană Delta. Potrivit unei imagini devenite virale pe rețelele de socializare, femeia a avut noroc cu însoțitorul de zbor care a stat lângă ea toată călătoria.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Femeia, care momentan nu a fost identificată, a spus încă de când a intrat în avion că îi este teamă, a declarat Molly Simonson Lee, un pasager așezat în spatele acesteia. 

Potrivit lui Lee, care a postat imaginea pe Facebook, însoțitorul de bord al companiei Delta Floyd Dean-Shannon și-a făcut timp pentru a-i acorda călătoarei agitate toată atenția sa. Lee a declarat pentru Upworthy că pasagera „era foarte îngrijorată și, chiar înainte ca avionul să decoleze, era vizibil speriată de fiecare sunet”.

Aproximativ 25 de milioane de persoane din Statele Unite suferă de aerofobie, potrivit Clinicii Clevland și probabil că majoritatea dintre ele și-ar fi dorit ca Dean-Shannon să se afle în zborurile lor.

„El a observat-o și a început să-i explice fiecare [sunet], cu cel mai cald și calm ton”, a povestit Lee.

Dar asta nu este cea mai interesantă parte a poveștii. 

Lee a mai povestit că, la jumătatea zborului, femeia a început să plângă necontrolat, ceea ce l-a determinat pe Dean-Shannon să se așeze pe podea și să o țină de mână. El a consolat-o pentru restul zborului în timp ce stătea pe podea. „Tonul lui era atât de blând și liniștitor”, potrivit lui Lee.

Bunătatea lui Dean-Shannon nu s-a oprit aici.

„Doamna de lângă mine își sărbătorea ziua de naștere, iar el i-a cântat și i-a făcut un „tort” cu toate bunătățile pe care le-a putut aduna”, a explicat Lee. 

Povestea însoțitorului de zbor a devenit virală pe rețelele sociale.

Un internaut a etichetat Delta Airlines într-o postare în care a scris: „Sper să vedeți asta! Acestea este tipul de oameni care merită măriri de salariu și care fac ca firma voastră să devină din ce în ce mai bună. Aceasta este ceea ce vă pune deasupra celorlalți”.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite