Greșeala unui însoțitor de zbor poate costa o companie aeriană 50.000 de lire

0
Publicat:

Un însoțitor de zbor al British Airways a avut o primă zi jenantă la serviciu, când a făcut o greșeală care a costat compania aeriană aproximativ 50.000 de lire sterline, relatează The Independent.

Aeronava British Airways

Însoțitorul de zbor, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a deschis din greșeală o ieșire de urgență, ceea ce a dus la declanșarea toboganului gonflabil al aeronavei. 

Întâmplarea a avut loc, vineri, 13 ianuarie, în timpul zborului BA75 către Lagos. Eroarea s-a petrecut în timp ce aeronava se pregătea de decolare și rula pe o pistă a aeroportului Heathrow din Londra, a menționat compania aeriană. 

Ușa deschisă a făcut ca toboganul gonflabil al aeronavei Boeing 777 să fie declanșat din partea laterală a avionului, determinând echipele serviciilor de urgență să înconjoare avionul, fiindcă au crezut că urmează să fie evacuat. 

Zborul a fost întârziat patru ore, în vreme ce echipajul companiei aeriene s-a chinuit să readucă avionul în condiții de zbor. În cele din urmă, a fost nevoie de un alt avion care să-i transporte pe pasageri la Lagos. 

Este posibil ca greșeala să fi costat compania aeriană mai mult de 50.000 de lire sterline, conform The Sun. 

Compania aeriană a declarat că a acordat pasagerilor vouchere pentru mâncare și băutură. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite