O femeie a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului. „Iisus mi-a spus să o fac”

0
Publicat:

Pasagera a întrebat două însoțitoare de bord dacă poate privi pe fereastră și, când a primit un răspuns negativ de la însoțitor de bord, ea a trecut forțat pe lângă însoțitor de bord și a început să tragă de mânerul ușii de ieșire.

O femeie despre care FBI a spus că a forțat un avion Southwest Airlines de la Houston la Columbus, Ohio, să aterizeze de urgență în Little Rock, Arkansas, sâmbătă, a declarat în timpul zborului că „Isus i-a spus să deschidă ușa avionului”, au spus documentele instanței.

Documentele eliberate de Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul de Est al Arkansas spun că tânăra de 34 de ani s-a îndreptat spre spatele avionului, unde „s-a uitat” la ușa de ieșire.

Documentele instanței schițează această scenă: un însoțitor de bord i-a spus femeii fie să meargă la baie, fie să se așeze. O altă însoțitoare de bord a spus că pasagera a întrebat două însoțitoare de bord dacă poate privi pe fereastră și, când a primit un răspuns negativ de la însoțitor de bord, ea a trecut forțat pe lângă însoțitor de bord și a început să tragă de mânerul ușii de ieșire.

Documentele spuneau că atunci femeia a început să se lovească cu capul de podeaua avionului și apoi a spus mai târziu: „Isus i-a spus să zboare în Ohio, iar Isus i-a spus să deschidă ușa avionului”, scrie click2houston.com.

Femeia acuzată a spus autorităților că plănuia să meargă în Maryland pentru a rămâne cu un prieten de familie care era pastor. Documentele arată că ea a plecat de acasă sâmbătă fără să-i spună soțului ei și nu a adus bagaje și călătorea singură. Ea „nu zburase de „mult timp” și nu-și putea aminti ultima dată când a zburat.

Plângerea penală arată că femeia se confruntă cu acuzații de agresiune în jurisdicția maritimă și teritorială și interferență cu membrii echipajului de zbor și însoțitori.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite