Gratare cu carne de om. Un canibal și-a servit vecinii cu carne umană, fără ca aceștia să știe ce mănâncă de fapt

0
Publicat:

Un bărbat, care a fost condamnat pentru că a ucis și mâncat un copil, obișnuia să își servească vecini cu burgeri, spaghete, plăcinte cu carne și caserole făcute acasă de el, relatează Daily Express.

Un bărbat și-a servit vecinii cu carne de om / FOTO Shutterstock
Un bărbat și-a servit vecinii cu carne de om / FOTO Shutterstock

În 1999, Nathaniel Bar-Jonah a ținut mai multe petreceri la care a servit, unui număr necunoscut de vecini, mâncare făcută de el.

Ce nu știau vecinii, însă, era faptul că Bar-Jonah, originar din Worceester, Massachusetts, ascunde o istorie întunecată de acte macabre și greu de imaginat.

Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

De mic, acesta își provoca singur răni, iar apoi încerca să sugă sângele din ele. Deși a primit tratament psihiatric, fascinația sa pentru carnea umană nu a dispărut.

Timp de nu mai puțin de  20 de ani, el s-a dat drept ofițer de poliție pentru a ademeni copii acasă la el.

Vecinii lui au participat la mai multe petreceri date de Bar-Jonah și au declarat ulterior pentru presă că mâncarea, în special carnea, pe care o servea „avea un gust ciudat".

Pentru a-și ascunde faptele, însă, canibalul susținea că gustul era dat de carnea de căprioară.

Cu toate astea, ulterior s-a descoperit că acesta nu deținea nicio pușca de vânătoare. Mai mult de atât, nu exista nicio dovadă în istoricul său financiar că acesta ar fi mers la cumpărături substanțiale înainte de petreceri.

După ce a fost arestat, în 2000, poliția a descoperit în apartamentul său mai multe rețete care aveau ca ingrediente diferite părți din corpul uman, în special de copii.

Bărbatul a fost condamnat la 130 de ani de închisoare fără posibilitate de apel, pentru răpire, agresiune, abuz sexual și ucidere. Acesta a murit în închisoare în 2008.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite