Putin a grațiat un al doilea ucigaș canibal într-o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Putin a grațiat încă un ucigaș canibal, absolvindu-l de pedeapsa de 22 de ani de închisoare, după ce acesta a fost rănit pe câmpul de luptă din Ucraina, relatează Daily Mail.

Denis Gorin, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit pe câmpul de luptă din Ucraina FOTO Captură
Denis Gorin, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit pe câmpul de luptă din Ucraina FOTO Captură

Denis Gorin, în vârstă de 44 de ani, este cel mai recent caz de ucigaș brutal căruia i s-a permis să se întoarcă în societate după ce a participat la lupte în Ucraina.

La începutul acestei săptămâni, a fost dezvăluită eliberarea unui ucigaș satanist canibal, care a omorât adolescenți. 

Gorin și-a înjunghiat de peste 50 de ori prima victimă, în 2002, după care a consumat bucăți din trupul acesteia. A fost condamnat la zece ani de închisoare și eliberat mai devreme pentru „bună purtare”.

În noiembrie 2010, a ucis un bărbat în vârstă de 36 de ani, crimă pentru care a fost condamnat definitiv în 2017, după ce a fost găsit cadavrul.

Gorin a recunoscut că a dezbrăcat cadavrele și a tăiat bucăți din ele pe care le-a păstrat înainte de a arunca rămășițele într-un râu.

Gorin „a tăiat țesuturile moi din membrele victimelor folosind un cuțit pe care îl avea la el, pe care ulterior le-a consumat ca hrană', se arată în verdictul instanței.

El a păstrat carnea umană în frigiderul său și a gătit-o mai târziu, a precizat instanța.

În 2012, el și fratele său l-au bătut cu brutalitate până la moarte pe presupusul agresor al nepotului lor. De fapt, victima lor era un bărbat nevinovat.

O a patra omucidere, comisă în 2012 a fost luată în considerare în sentința finală, de 22 de ani.

În prezent, fostul pușcăriaș se află în spital, recuperându-se după rănile suferite în războiul din Ucraina, după ce a primit grațierea de la Putin.

„Se află la Iuzhno-Sahalinsk, în spital, cu o rană moderată”, a declarat vecinul său pentru Sibir.Realii.

O fotografie îl arată pe ucigașul canibal în uniformă militară, cu bandaje, dar zâmbind, în Sahalin, cea mai mare insulă a Rusiei.

La începutul acestei săptămâni presa a relatat că Putin l-a grațiat pe Nikolai Ogolobiak, în vârstă de 33 de ani, condamnat pentru că a dezmembrat adolescenți într-un ritual satanic.

Grupul satanist a ucis trei fete și un băiat cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani după ce s-au angajat în sacrificii de animale și au dezgropat morminte umane.

Putin a grațiat mii de violatori, criminali și pușcăriași violenți care au luptat pentru războiul lui din Ucraina.

Cei care reușesc să supraviețuiască șase luni, sau sunt externați mai devreme după ce au fost răniți, sunt eliberați și li se șterge cazierul.

Amploarea eliberărilor de criminali înrăiți provoacă o îngrijorare profundă în Rusia.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite