Un bărbat din Michigan, care ar fi omorât un tânăr și apoi l-a mâncat, riscă închisoarea pe viață VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat de 53 de ani din Michigan a fost găsit vinovat pentru crimă de gradul I, după ce ce a ucis și mâncat părți din cadavrul unui tânăr pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicațiii de întâlniri dedicată comunității LGBT. El riscă acum închisoarea pe viață, relatează Sky News.

Latunski urmează să fie judecat pe 15 decembrie Foto: Twitter/ @Joey_Oliver
Latunski urmează să fie judecat pe 15 decembrie Foto: Twitter/ @Joey_Oliver

Bărbatul, Mark Latunski riscă închisoare pe viață pentru moartea victimei sale, un tânăr pe nume Kevin Bacon, dispărut în decembrie 2019.

El a recunoscut anterior că l-a ucis pe tânărul în vârstă de de 25 de ani, că i-a mâncat părți ale corpului și că a spânzurat cadavrul mutilat și gol cu ​​capul în jos de un tavan din casa lui din Bennington Township.

Miercuri, în cadrul unei noi audieri în acest caz, instanța a decis că acestă crimă a fost premeditată, Judecătorul din comitatul Shiawassee, Matthew Stewart, a decis: „Instanța consideră că aceasta este o infracțiune gândită la rece.

Bacon a fost văzut ultima oară în Ajunul Crăciunului, când i-a spus unui coleg de cameră că pleacă să se întâlnească cu un bărbat cu care a vorbit pe aplicația de întâlniri numiră Grindr. Familia acestuia i-a raportat dispariția chiar în ziua de Crăciun.

Procurorul din Shiawassee, Scott Koerner, a spus că uciderea a fost premeditată și a afirmat în fața instanței că Latunski le-a spus ofițerilor de poliție că a discutat despre cumpărarea unui deshidratator pentru a pregăti părți din cadavrul lui Bacon, după ce a mâncat părți din organele genitale, a raportat Mlive.com.

Avocatul său Mary Chartier a susținut că Latunski nu intenționa să-l ucidă pe Bacon, și că a permis poliției să intre în casa sa, unde trupul victimei era atârnat de glezne în subsolul să, insistând că el nu înțelege gravitatea crimei sale.

Crima de gradul I este pedepsită cu închisoare pe viață.

Latunski urmează să fie judecat pe 15 decembrie.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite