FOTO Vremea extremă din SUA a făcut „iadul“ să îngheţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oraşul Hell, statul Michigan SUA FOTO Reuters
Oraşul Hell, statul Michigan SUA FOTO Reuters

„În sfârşit iadul a îngheţat“, anunţă presa americană, făcând referire la un orăşel din statul Michigan, denumit Hell (iad) unde temperaturile au scăzut cu 20 de grade Celsius sub zero.

Fotografiile din micuţul oraş Hell, locuit de numai 600 de rezidenţi, au amuzat publicul american, după zile întregi de rapoarte negative despre vremea extremă care a paralizat o bună parte din America de Nord. 

Hell

Intrarea în oras: Porţile Iadului FOTO Reuters

Hell

Zăpada abundentă a paralizat circulaţia FOTO Reuters

Hell

Nămeţii ajung până la panourile stradale FOTO Reuters

Citeşte şi:

VIDEO Efectele vortexului polar: un tricou îngheaţă în mai puţin de un minut

Vortexul polar a adus în SUA temperaturi cu mult sub 0 grade. Specialiştii au avertizat că pielea expusă la un astfel de frig suferă degerături în numai 5 minute. Un tânăr a demonstrat cum un tricou îngheaţă în numai câteva secunde.

FOTOGALERIE SUA, sub gerul arctic. Cât de frig este: şofatul, interzis în Indianopolis, ursul polar de la Zoo, ţinut la adăpost

Un val de aer arctic a pus stăpânire pe estul Americii de Nord, aducând temperaturi periculos de scăzute, nemaivăzute în ultimele decenii. Aproximativ jumătate din populaţia Statelor Unite se află sub avertizare de vânt rece, cetăţenii fiind sfătuiţi să nu iasă din locuinţe, pentru a evita degerăturile.

Vortexul polar care va pune stăpânire pe SUA aduce temperaturi de până la minus 30 de grade. 140 de milioane de oameni vor fi afectaţi de „marele îngheţ“

Statele Unite se pregătesc pentru un „vortex polar“, fenomenul care va aduce de duminică până marţi temperaturi negative record. Acest nou val de vreme geroasă vine după ce 20 de state au fost deja acoperite de zăpadă şi gheaţă. Condiţiile meteorologice extreme au provocat până în prezent moartea a cel puţin 16 persoane în SUA, au paralizat mijloacele de transport şi au lăsat locuinţele în beznă.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite