FOTO Atentatul de la Boston: autorităţile publică fotografii cu momentul în care Djohar Ţarnaev a fost prins de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O serie de fotografii nou publicate arată cum suspectul în atentatul de la Boston Djohar Ţarnaev, plin de sânge pe faţă, iese din barca în care se ascundea în timp ce forţele de ordine au armele îndreptate asupra lui.

Cele nouă poze publicate de „The Guardian” nu sunt tocmai noi, o parte fiind date publicităţii chiar de poliţistul care le-a făcut în luna iulie. Enervat de coperta din iulie a revistei „Rolling Stones”, care părea să-l glorifice pe Ţarnaev, sergentul Sean Murphy a furnizat publicaţiei „Boston Magazine” mai multe poze din seara în care a fost capturat Djohar Ţarnaev într-o barcă din spatele unei case din Watertown.

Noile fotografii arată cum Ţarnaev iese din barcă, cu capul plin de sânge, şi cum echipajele de la faţa locului îi oferă primul ajutor.

Chirurgul care l-a operat pe Ţarnaev după ce acesta a fost capturat a declarat că tânărul fusese împuşcat în faţă şi avea craniul fracturat, notează „The Guardian”. Ţarnaev a fost rănit în timpul unei confruntări cu poliţia la o zi după ce autorităţile au dat publicităţii portretul lui şi al fratelui său mai mare, Tamerlan, prezentându-i drept principalii suspecţi în atentatul terorist de la Boston, soldat cu trei morţi şi sute de răniţi.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite