Fiul lui Muhammad Ali a fost interogat timp de două ore pe un aeroport din Florida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muhammad Ali Jr
Muhammad Ali Jr

Presa americană relatează că fiul legendarului boxer Muhammad Ali fost reţinut pentru audieri timp de două ore la un aeroport din Florida după reîntoarcerea sa din Jamaica, în cursul acestei luni din cauza numelui său.

Muhammad Ali Jr., în vârstă de 44 de ani, şi mama lui, Camacho-Ali, prima soţie al lui Muhammad Ali, au sosit la Aeroportul din Fort Lauderdale-Hollywood la 7 februarie, când au revenit de la un eveniment desfăşurat în Jamaica.

Oficialii de la serviciul de imigraţie au lăsat-o pe Camacho-Ali să plece după ce aceasta le-a arătat o fotografie alături de fostul ei soţ. Fiul ei nu avea însă o astfel de fotografie, astfel că a fost interogat timp de două ore, fiind întrebat în mod repetat, "De unde ai numele acesta?" şi "Esti musulman?".

Potrivit USA Today, Ali Jr. a spus că este musulman, iar cei de la imigraţie l-au întrebat despre religia sa şi unde s-a născut. Ali Jr. s-a născut în Philadelphia in 1972 şi are paşaport american.

Un purtator de cuvânt al Vămii Americane a declarat că nu poate discuta despre acest caz, dar a precizat că toţi călătorii care vin din străinatate pot fi subiectul unor astfel de proceduri.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite