Descoperire șocantă într-o casă din SUA: tânăr mort și un copil printre șerpi veninoși și un crocodil

0
Publicat:

Un apel de urgență aparent banal a dus la o descoperire șocantă în locuința unui bărbat din Aliquippa, Pennsylvania.

Marți după-amiază, polițiștii din Pennsylvania au primit un apel de urgență despre un bărbat care era inconștient.

Sosiți la locul indicat, oamenii legii l-au găsit mort pe tânărul în vârstă de 23 de ani, în baie. În casă însă, erau peste 150 de reptile, inclusiv un crocodil caiman lung de 1,5 metri lungime, toate în cuști, relatează Business Insider. De asemenea, o fetiță în vârstă de 3 ani a fost găsită într-un scaun înalt lângă șerpi veninoși, a relatat The Times.

Cauza decesului nu este cunoscută deocamdată, întrucât sunt așteptate și rezultatele roxicologice.  Tânărul prezenta urme de mușcături pe încheietura mâinii, dar erau mai vechi și nu au legătură cu moartea sa, spun anchetatorii.

Crocodil
Crocodil

Tânărul locuia cu alte trei persoane, alături de care avea o afacere cu reptile vândute chiar și cu 2.000 de dolari bucata. Șerpii veninoși sunt interziși în Aliquippa, iar proprietarii ar putea primi amenzi de până la 1.000 de dolari pentru fiecare șarpe.

Ofițerul Jim Bologna Timp, care a fost trimis pentru a ancheta cazul, a catalogat animalele și le-a relocat pe majoritatea dintre ele.

Cu ajutorul specialiștilor, a descoperit că 60 de șerpi erau extrem de veninoși. Printre ei erau doi mamba negri, o cobră și un șarpe cu clopoței.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite