Cum a descoperit un bărbat că soția îi este, de fapt, soră. Ce a fost sfătuit să facă

0
0
Publicat:

Un bărbat cu un mariaj de șase ani, din care au rezultat și doi copii, a descoperit, cu stupoare, că partenera sa de viață îi este soră biologică. Pus într-o situație delicată și neștiind ce să facă mai departe, omul și-a spus întreaga poveste pe o internet, unde a cerut sfatul stăinilor.

Bărbatul a vrut să îi doneze un rinichi soției sale FOTO Arhivă
Bărbatul a vrut să îi doneze un rinichi soției sale FOTO Arhivă

Viața unui bărbat a luat o întorsătură complet neașteptată și, puțin spus, ciudată, după ce a aflat că femeia cu care este însurat de șase ani și alături de care are doi copii, îi este soră. Povestea sa de viață a devenit virală, după ce a împărtășit-o pe Reddit. Comentariile nu au întârziat nici ele să apară.

Compatibilitate anormal de mare

Mama celor doi copii ai săi a avut nevoie urgentă de un transplant de rinichi, așa că bărbatul nu a stat pe gânduri și s-a oferit să îi fie donator. Încercând să salveze viața persoanei iubite, a primit șocul vieții sale.

Soția mea s-a îmbolnăvit imediat după ce s-a născut fiul nostru și acum are nevoie de un transplant de rinichi. Am verificat printre rudele ei și niciunul nu a fost un donator viabil. Am decis să mă testez și eu pentru a vedea dacă pot dona., a povestit el, potrivit publicației Mirror.

Medicii au primii rămas uimiți, când au văzut rezultatele.

Doctorul a spus apoi ceva despre dorința de a face teste suplimentare datorită unor informații din rezultatele testelor de țesut HLA (antigenul leucocitar uman). Nu m-am gândit prea mult la asta și am fost de acord”, a continuat bărbatul.

Ulterior, acesta a aflat că el și soția lui aveau un „procent de potrivire anormal de mare”.

Am fost șocat și confuz. Medicul mi-a explicat că, din cauza modului în care informațiile ADN sunt transmise de-a lungul generațiilor, un părinte la un copil ar putea avea o potrivire de cel puțin 50%, iar frații ar putea avea o potrivire de 0-100%. Era rar să ai o potrivire mare ca soț și soție. Am întrebat ce înseamnă asta.”, a mai spus bărbatul.

Cum s-au cunoscut cei doi

Bărbatul și soția lui s-au cunoscut în urmă cu opt ani, pe vremea când el lucra departe de biroul din orașul natal. Perechea a făcut schimb de numere de telefon și a aranjat să se întâlnească de fiecare dată când el călătorea în statul ei cu serviciu, până când i s-a oferit ocazia de a-și transfera locul de muncă, definitiv, acolo.

Suntem rude - nu, nu glumesc. Nu știu ce să fac în continuare, dar știu că poate fi greșit. Ea este soția mea și mama copiilor noștri, a scris el, pe Reddit.

El a explicat cum a fost adoptat la două minute după naștere și nu știe nimic despre părinții săi biologici, deoarece făcea parte dintr-o adopție închisă.

Sfaturile internauților

După ce și încheiat postarea pe platforma de socializare, alți utilizatori și-au împărtășit gândurile despre cum ar putea el să facă față, cel mai bine, acestei situații extrem de complicate. Majoritatea au fost de părere că ar trebui să își vadă de viață în continuare, ca orice cuplu obișnuit.

Vreau să spun că în acest moment sunteți deja căsătorit și aveți copii – nu puteți da înapoi, așa că nu văd de ce v-ați da prea mult lumea peste cap, cred, a scris cineva.

Aveți deja copii și se presupune că sunt sănătoși, deoarece nu ați menționat nicio anomalie”, este un alt comentariu.

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri