O tânără adoptată în urmă cu peste 30 de ani își caută părinții biologici din România. De la ce informații pornește

0
Publicat:

O tânără care a fost adoptată la vârsta de 10 luni de o familie din Canada își caută părinții biologici în România.

Nicoleta Luciana
Nicoleta Luciana

Nicoleta Luciana s-a născut la data de 3 februarie 1990 în București și a fost adoptată la vârsta de 10 luni de o familie din Canada.

Când a crescut, a aflat că la naștere se numea Tecla Luciana Nicoleta, iar pe mama sa, care avea 21 de ani, o chema Ionica Emilia. Mai știe că aceasta lucra la o centrală termică.

„Vă rog mult să mă ajutați să îmi împlinesc visul de a-mi cunoaște mama și poate chiar si frații dacă există”, este rugămintea tinerei pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children“ (Copiii niciodată uitați ai României).

„SALUTĂRI din CANADA !

Numele meu la naștere a fost TECLA NICOLETA LUCIANA si sunt născută la data de 3 FEBRUARIE 1990 in BUCUREȘTI. Numele mamei mele era TECLA IONICA EMILIA, domiciliată în BUCUREȘTI sectorul 4 șoseaua GIURGIULUI.

Știu că atunci străbunicii mei au avut grijă de mine împreună cu mama mea, deoarece tatăl fiind trecut necunoscut pe certificatul meu de naștere. Mi-au spus că mama mea a lucrat la o centrală termică când avea 21 de ani și că tot la această vârsta m-a și dat spre adopție.

La vârsta de 10 luni am fost adoptată de o familia din Quebec care m-a crescut cu atât de multă iubire pot spune că chiar nimic nu mi-a lipsit. Apelez azi la această pagină sì vă rog mult să mă ajutați să îmi împlinesc visul de a-mi cunoaște mama și poate chiar si frații dacă vor exista“, este mesajul ei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite