Baza Andrews, unde sunt staţionate avioanele preşedintelui SUA, este închisă din cauza unui presupus atac armat. Alerta a fost ridicată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza aviatică Andrews din Maryland, unde sunt staţionale avioanele Air Force One, a fost închisă joi, după ce o persoană ar fi deschis focul, a anunţat conducerea bazei pe Twitter. În cele din urmă, alerta a fost ridicată şi nu a fost găsit niciun atacato, potrivit autorităţilor, citate de The Associated Press.

Potrivit unor surse din serviciile de securitate, citate de NBC News, alarma a fost dată după ce o persoană a alertat serviciile de securitate pentru că a văzut personal militar înarmat cu puşti.

Conducerea bazei aeriene Andrews a anunţat pe Twitter că un incident armat ar fi avut loc la la centrul medical Marlcolm Grow, unde au fost trimise echipe de intervenţie. Accesul în bază a fost închis, iar personalul a fost sfătuit să se adăpostească.

Informaţia a fost confirmată de secretarul american al Apărării.

De fapt, ar fi fost vorba de un exerciţiu, potrivit unei surse din domeniul securităţii.

Baza Andrews, în care locuiau, în 2010, circa 3.000 de oameni, este cunoscută pentru că găzduieşte cele două avioane Boeing VC-25 folosite de preşedintele Statelor Unite.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite