Un cunoscut general rus, ucis de o mină plasată pentru ucraineni

0
Publicat:

Generalul-maior Vladimir Zavadski, comandant adjunct al Corpului 14 al Armatei Ruse, a murit după explozia unei mine în spatele liniei frontului.

Generalul Vladimir Zavadski FOTO Ministerul rus al Apărării
Generalul Vladimir Zavadski FOTO Ministerul rus al Apărării

Moartea generalului Zavadski a fost anunțată inițial de pagina de vKontakte a unei organizații de absolvenți ai unei școli militare din Moscova, relatează Ukrainska Pravda. Conform postării, generalul rus a murit marți, 28 noiembrie.

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Potrivit sursei citate, intenția este de a pune moartea lui Zavadski ca urmare a unei lovituri a artileriei ucrainene.

Primele informații cunoscute public indică faptul că generalul rus a murit după ce a declanșat o mină plasată pentru a contracara grupurile de recunoaștere ale ucrainenilor.

Vladimir Zavadski este al 12-lea general rus mort pe câmpul de luptă din Ucraina, conform iStories. Rusia a confirmat până acum doar șapte din cele 12 cazuri.

Generalul rus cu cel mai înalt rang decedat este Oleg Țokov, fostul comandant adjunct al Districtului Militar Sud al Rusiei, notează Ukrainska Pravda.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite