Ucrainenii ar fi atacat cu dronă un oraș aflat la circa 200 de kilometri de Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dronă operată de Ucraina a provocat duminică o explozie în centrul unui oraș rusesc, rănind trei persoane și distrugând trei clădiri rezidențiale, a informat agenția de presă TASS, citând o sursă a forțelor de ordine și serviciile de urgență, transmite Reuters.

„Un UAV ucrainean Tu-141 Strizh a fost cauza unei explozii în orașul Kireievsk, regiunea Tula”, a declarat TASS, citată de o sursă a agenției de aplicare a legii. „Drona era plină de explozibili”, a precizat agenția de presă.

Două persoane au fost rănite şi trei clădiri rezidenţiale sunt avariate, au anunţat serviciile de urgenţă ruse. Drona a provocat un crater la locul deflagraţiei. Au apărut pe social media şi imagini de la faţa locului, ce arată un crater noroios lângă o clădire cu acoperişul şi zidurile serios avariate.

Crater în locul impactului FOTO Twitter
Crater în locul impactului FOTO Twitter

Armata ucraineană a efectuat în ultimele luni mai multe atacuri cu drone adânc în interiorul teritoriului rus, folosind inclusiv vechi drone sovietice Tupolev Tu-141/143, având ca ţintă baze aeriene sau obiective logistice de natură să afecteze capacitatea de luptă a armatei ruse în războiul din Ucraina.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite