Soţul celei mai bogate femei din Rusia, arestat şi pus sub acuzare pentru crimă

0
Publicat:

Vladislav Bakalciuk, soţul celei mai bogate femei din Rusia, de care este despărţit, a fost arestat joi. Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru crimă, după un incident armat produs miercuri şi soldat cu victime la biroul din Moscova al celui mai mare retailer online din Rusia.

Vladislav și Tatiana Bakalciuk, care a solicitat divorţul, erau implicaţi într-o dispută. FOTO  FB
Vladislav și Tatiana Bakalciuk, care a solicitat divorţul, erau implicaţi într-o dispută. FOTO FB

Incidentul, în care au murit doi oameni, a avut loc la doar câteva străzi depărtare de Kremlin, la sediul companiei de vânzări online Wildberries, cea mai mare de acest fel din Rusia, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Vladislav Bakalciuk şi soţia sa, Tatiana Bakalciuk, care în iulie a solicitat divorţul, erau implicaţi într-o dispută publică după ce în luna iunie Wildberries îşi anunţase intenţia de a fuziona cu compania de reclamă stradală Russ Group. Firma rezultată din fuziune are numele RVB.

Wildberries, fondată în 2004 de Tatiana Bakalciuk, este  un răspuns al Rusiei la Amazon, firma transformându-se dintr-o platformă online de revânzare a articolelor de îmbrăcăminte într-o companie ce livrează acum aproape orice, de la electronice la produse pentru bucătărie.

Acuzații reciproce între Vladislav și Tatiana Bakalciuk

Soții Bakalciuk s-au acuzat reciproc pentru incidentul de miercuri.

Bărbatul a spus că venise la birou pentru o întâlnire programată şi că primele focuri de armă au fost trase asupra sa şi colegilor lui de către agenţii de securitate ai firmei RVB.

De cealaltă parte, Tatiana Bakalciuk a afirmat că Vladislav şi colegii veniţi cu el au încercat să pună stăpânire pe birou şi că nu era prevăzută nicio întâlnire. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite