Propagandistul Kremlinului, o nouă tiradă împotriva „naziștilor”: L-a comparat pe Scholz cu Hitler VIDEO

0
0

Propagandistul Kremlinului, Volodimir Soloviov, s-a lansat într-o nouă tiradă la televiziunea rusă, de data asta „nazistul” demascat fiind însuși cancelarul german Olaf Scholz.

Vladimir Soloviov a găsit asemănări între Scholz și Hitler FOTO Captură Video
Vladimir Soloviov a găsit asemănări între Scholz și Hitler FOTO Captură Video

Cel mai înfocat susținător al războiului dus de Rusia împotriva Ucrainei l-a comparat pe Scholz cu Adolf Hitler, și a adus și dovezi în sprijinul afirmației sale. Iată-l, urcându-se pe un tanc, a arătat el extrem de convins de spusele sale, îndemnându-și colegii să difuzeze imaginile incriminatoare.

Remarcând că Scholz îl imită astfel pe idolul său, Soloviov a pulsat acuzând Germania că antrenează naționaliști germani și s-a transformat într-un „comisariat al Reich-ului în estul Europei”.

Acesta nu este un Führer mic și drăguț! Omul a înnebunit complet. Cum poate fi atât de nebun? Ce i s-a întâmplat?”, a denunțat el cu un accent german.

Adăpostește naționaliști ucraineni acolo, în Germania, dar se urcă și pe tancuri. Și-a urmat complet idolul. Pur și simplu vrea să fie ca idolul său. Ar trebui doar să-și mai pună pe cap un mic chipiu și să-și lase mustață”, a spus el.

În continuare, Soloviov argumentează că dacă Germania tot antrenează pe teritoriul tău „ticăloșii naționaliști ai Ucrainei să folosească echipamentul militar german”, atunci „de ce nu i-am considera drept ținte legitime? De ce să nu bombardăm forțele teroriste ale Reich-ului ucrainean, care se antrenează în Germania? Sunt curios. Germanii cred acum că Ucraina este comisariatul Reich-ului în estul Europei, nu?”, a perorat el.

Rusia


Ultimele știri
Cele mai citite