Îndemn la genocid. Propagandiștii ruși propun înecarea sau arderea copiilor ucraineni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Momentul în care directorul de emisie Anton Krasovsky sugerează înecarea sau arderea copiilor ucraineni, face comentarii hidoase despre violurile comise de soldații ruși în Ucraina, spune că Ucraina nu ar trebui să existe și că ucrainenii care se opun Rusiei ar trebui împușcați, a devenit viral pe rețelele de socializare.

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Declarațiile șocante au fost făcute într-o emisiune difuzată săptămâna trecută, iar Kievul a cerut ca postul să fie interzis în toată lumea pentru incitare la genocid.

Krasovsky este un comentator pro-război la televiziunea rusă care a fost sancționat de Uniunea Europeană.

În timpul unei emisiuni, prezentatorul Anton Krasoski a declarat că acei copii care criticau Rusia ar trebui să fie „aruncaţi direct într-un râu cu curenţi puternici”. Acesta comenta o relatare a autorului rus de SF, Serghei Lukianenko, despre momentul în care a ajuns prima oară în Ucraina, în anii 1980 și copiii i-au spus că ar trăi o viață mai bună dacă Rusia nu le-ar fi ocupat țara. 

„Am fost în Ucraina prima dată în copilărie, în anii 80. Acolo, copiii ucraineni îmi spuneau că Ucraina a fost ocupată de moscoviți, că dacă n-ar fi fost moscoviții, ar fi trăit ca în Franța și că suferă din cauza ocupației. Iar aceștia nu erau copii de origine ucraineană, care să vorbească limba ucraineană, erau și din aceștia, cum e și normal, dar eu vorbesc despre copii de origine rusă, cu nume de familie rusești, iar unii dintre ei aveau chiar părinții în armată și vorbeau limba rusă”, a spus Serghei Lukianenko.

„Trebuiau înecați în râul Tisina, acolo, unde înoată bobocii de rață. Mai bine să fie înecați copiii aceia, direct în Tisina. Suntem oameni inteligenți, dar asta ar fi soluția noastră. Oricine spune că a fost ocupat de moscoviți să fie aruncat într-un râu cu un curent suficient de puternic!”, a răspuns Anton Krasovski.

„Tradițional, în Rusia, se folosește bățul pentru asta, funcționează mai bine decât să-i arunci în râu... ”, a adăugat Lukianenko.

„Acolo, fiecare colibă de rahat - și sunt întinse cu miile, peste tot, în Munții Carpați, apropo, Munții Carpați sunt pur și simplu dezgustători - poate ar trebui vârâți în colibele acelea, cărora să le dai foc după aceea”, a mai zis Krasovski.

Într-un scurt segment al interviului difuzat pe rețelele de socializare, Krasovsky a râs și de rapoartele potrivit cărora soldații ruși ar fi violat femei ucrainene în vârstă în timpul invaziei.

Ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba a cerut interzicerea canalului Russia Today la nivel mondial. 

„Incitarea agresivă la genocid (vom da în judecată această persoană pentru asta) nu are nimic de-a face cu libertatea de exprimare. Interziceţi RT în toată lumea!", a îndemnat ministrul ucrainean.

Televiziunea rusă de stat este controlată de Kremlin așa că este un susținător pro al invaziei din Ucraina. Prezentatorii au respins în nenumărate rânduri rapoartele privind crimele de război ale rușilor. Ba mai mult, aceștia i-au cerut lui Putin să aibă o abordare mai agresivă pe teritoriul ucrainean. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite