Un propagandist rus vrea recunoașterea masacrelor comise în Ucraina: Ne vor ști de frică | VIDEO

0
Publicat:

Un corespondent rus de război, pe numele său Vladen Tatarskî, a propus în direct la televiziunea Russia Today, în cadrul emisiunii „Rusia frumoasă”, ca Moscova să recunoască crimele de război săvârșite împotriva civililor ucraineni pentru a-i face pe europeni să le fie frică de ruși.

Vladen Tatarskî afirmă că Rusia trebuie să recunoască crimele de război. Foto: Captură video Twitter
Vladen Tatarskî afirmă că Rusia trebuie să recunoască crimele de război. Foto: Captură video Twitter

Prezentatorul Anatoli Kuzicev a afirmat în timpul emisiunii „Rusia frumoasă” că masacrele săvârșite de forțele ruse la Bucea sunt un „film” cu mult sânge pe ecran. 

Discuția are loc în conjunctura în care noile crime descoperite de ucraineni la Izium după retragerea armatei ruse din regiunea Harkov au fost catalogate ca fiind „minciuni” de către Kremlin. În aceeași ordine de idei, la începutul lunii aprilie Rusia a negat comiterea crimelor de război la Bucea. 

Eu înțeleg că toate acestea sunt mizerii, porcării, deșeuri intelectuale și culturale, dar mă gândesc cu groază că ele vor impresiona și că va exista un consens total asupra Bucea. Cum naiba putem să trecem peste Bucea? Ce trebuie să facem să câștigăm”, a întrebat Kuzicev. 

După lansarea întrebării, corespondentul rus de război a răspuns că „trebuie să folosim forța inamicului împotriva sa”. 

Un german care se uită la Bucea, văzând ecranul plin de sânge, va avea memoria genetică declanșată”, a declarat Tatarskî, fiind întrerupt de gluma prezentatoarei Oksana Boiko: „un german s-ar putea uita la TV doar dacă încă are electricitate”, făcând referire la criza energetică europeană determinată de războiul din Ucraina. 

Tatarskî continuă, răspunzând că germanul care vede masacrele săvârșite de ruși la Bucea „își va aminti de poveștile pe care i le-a spus bunicul său”, probabil făcând aluzie la violurile și crimele comise de armata sovietică în teritoriile ocupate în cel de-al Doilea Război Mondial. 

Ar trebui să adăugăm acestora și să spunem 'Da, așa suntem noi! Temeți-vă de noi, băieți! Vreți să ne vedeți în felul ăsta? Vreți să vedeți și mai mult? Vă arătăm și mai mult!'”. 

Lăsați-i să le fie frică de noi”, mai adaugă Vladen Tatarskî. 

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite