Premoniția însoțitoarei de bord din avionul lui Prigojin. Ce le-ar fi spus rudelor înainte ca aeronava să se prăbușească FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kristina Raspopova, în vârstă de 39 de ani, însoțitoarea de zbor de la bordul avionului lui Evgheni Prigojon, a murit la rândul ei în evenimentul aviatic.

Însoțitoarea de bord Kristina Raspopova FOTO Profimedia
Însoțitoarea de bord Kristina Raspopova FOTO Profimedia

O singură femeie  se afla la bordul avionului care s-a prăbușit și care îl transporta pe fondatorul PMC „Wagner", Evgheni Prigojin, Este vorba de Kristina Raspopova, o însoțitoare de bord în vârstă de 39 de ani, scrie mk.ru.

Cu câteva ore înainte de zbor, fata și-a anunțat familia că zborul lor a fost întârziat din anumite motive, având chiar o premoniție. Înainte de zbor, ea a postat o fotografie din cafeneaua aeroportului.

Ea le-a spus rudelor „se întâmplă ceva ciudat”, potrivit Telegram. De asemenea, ea a mai spus că zborul a fost întârziat din cauza unor reparații de ultim moment „de neînțeles”.

Anterior, Ministerul rus al Situațiilor de Urgență a anunțat că zece persoane, trei piloți și șapte pasageri, au murit în prăbușirea avionului de afaceri Embraer Legacy 600.

Potrivit Rosaviatsia, Evgheni Prigojin se afla pe lista de pasageri a avionului, care se deplasa de la Moscova la Sankt Petersburg. Un alt fondator al PMC Wagner, veteranul GRU Dmitri "Wagner" Utkin, se afla, de asemenea, la bordul avionului.

De asemenea, printre pasageri, sursele îl numesc pe videograful lui Prigojin, logisticianul PMC și angajați ai securității personale a omului de afaceri.

Anchetatorii ruși iau în considerare posibilitatea ca o bombă să fi fost plasată în trenul de aterizare al avionului care s-a prăbușit miercuri în afara Moscovei.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite