Cine era singura femeie de la bordul avionului prăbușit în care se afla Evgheni Prigojin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La bordul avionului care s-a prăbușit în timp ce îl transporta pe șeful Wagner, Evgheni Prigojin, se afla o femeie - stewardesa Kristina Raspopova, în vârstă de 39 de ani.

 Stewardesa Kristina Raspopova FOTO Moskovskii Komsomoleț
Stewardesa Kristina Raspopova FOTO Moskovskii Komsomoleț

Canalul de Telegram Baza a vorbit despre personalitatea ei stewardesei care a murit. Ea locuia la Moscova, dar în urmă cu ceva timp s-a angajat la compania MNT Aero, care deținea avionul prăbușit, și s-a mutat apoi la Sankt Petersburg. Anterior, ea a lucrat și în aviația comercială.

Baza relatează că, cu câteva ore înainte de plecare, fata le-a transmis membrilor familiei sale că, dintr-un motiv oarecare, zborul lor a fost întârziat. Înainte de zbor, ea a postat o fotografie de la cafeneaua aeroportului.

Anterior, Ministerul Situațiilor de Urgență al Federației Ruse a raportat că zece persoane au murit în urma prăbușirii avionului comercial Embraer Legacy 600 - trei piloți și șapte pasageri, potrivit Moskovskii Komsomoleț.

Potrivit Agenției Federale de Transport Aerian, Evgheni Prigojin se afla pe lista pasagerilor din avion, care zbura de la Moscova la Sankt Petersburg. La bord a fost și un alt fondator al grupării de mercenari Wagner, veteranul Dmitry Utkin.

Canalul  de Telegram 112 spune, citând o sursă informată, că salvatorii care lucrează în regiunea Tver la locul accidentului au recuperat cadavrele morților de sub epavă. Aceeași sursă a mai remarcat că trupurile neînsuflețite nu au fost încă identificate, iar rămășițele urmează să fie trimise la examinare genetică pentru stabilirea identităților, acestea fiind arse și grav deteriorate.

Potrivit aceleiași surse, printre pasagerii decedați s-ar număra și videograful lui Prigojin,un logistician al grupării Wagner și bodyguarzii șefului grupării de mercenari.

Departamentul principal de investigații al Comitetului de investigație al Rusiei a deschis un dosar penal în urma accidentului de aviație din regiunea rusă Tver, în conformitate cu articolul 263 din Codul penal al Federației Ruse (încălcarea regulilor de siguranță a traficului și operarea transportului aerian).

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite