Momentul în care un tânăr rus își dă foc să nu plece pe front

0
Publicat:

Un tânăr s-a autoincendiat în orașul Reazan, la sud-est de Moscova, spunând că nu vrea să plece pe front. Potrivit Novaya Gazeta, acesta a suferit arsuri pe 90% din corp.

Un tânăr rus și-a dat foc într-o parcare / Foto Captură Video
Un tânăr rus și-a dat foc într-o parcare / Foto Captură Video

Momentul a fost distribuit pe rețelele de socializare, iar în imagini se poate vedea cum tânărul s-a dus în parcarea autogării din oraș, s-a stropit cu un lichid inflamabil și și-a dat foc. Publicația independentă din Rusia, Novaya Gazeta, a difuzat imagini înregistrate de camere de supraveghere, scrie ProTV.

„Stătea în drum, lângă autobuze. A luat foc şi a început să râdă şi să strige că nu vrea să se ducă în operaţiunea specială din Ucraina. Toate hainele i-au ars. Poliţia a venit imediat şi l-a luat mai târziu. A venit o ambulanţă”, declară un martor site-ului YA62.ru.

De asemenea, publicația independentă din Rusia a scris că 54 de centre de înrolare militară și clădiri administrative au fost incendiate de la începutul războiului, dintre care 17 doar în ultimele zile.

Dmitri Peskov a recunoscut „greşeli” în timpul mobilizării, care urmează să fie corectate şi a sugerat că Rusia nu exclude o închidere a frontierelor, cu scopul de a împiedica fuga bărbaţilor la vârsta la care pot lupta.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite