Dmitri Medvedev: O să fie pace în Ucraina, dar Rusia va decide condiţiile

0
0
Foto:Arhivă
Foto:Arhivă

Dmitri Medvedev, fostul preşedinte rus şi actualul vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a afirmat, marţi, că Rusia va obţine victoria în Ucraina şi va decide condiţiile semnării unui acord de pace cu Kievul, relatează Reuters.

„Rusia îşi va atinge toate obiectivele. O să fie pace, dar în termenii noştri”, a fost mesajul fostului preşedinte al Rusiei, publicat pe Telegram, conform Reuters.

Medvedev a mai avut o serie de declaraţii adresate Vestului de când Rusia a demarat „operaţiunea militară specială” în Ucraina. 

Oficialul rus a lansat un avertisment conform căruia orice intruziune în peninsula Crimeea din partea unui stat membru NATO ar putea echivala cu o declaraţie de război la adresa Rusiei, care ar putea conduce la al treilea război mondial. 

De asemenea, fostul lider rus a ameninţat că, dacă se vor concretiza ameninţările ucrainene cu privire la un posibil bombardament asupra Crimeei, atunci pentru ucraineni va veni „ziua judecăţii”

Fostul preşedinte al Rusiei i-a numit pe Macron, Scholz şi Draghi, care au vizitat luna trecută Kievul, „mâncătorii de broaşte, lebăr şi spaghete care adoră să viziteze Kievul. Fără folos”. 

Mai multe - Rusia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite