Discursul lui Putin, povești de adormit copiii. Mulți dintre aliații săi au ațipit în timpul evenimentului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți politicieni de rang înalt și aliați ai președintelui rus au fost cuprinși de plictiseală și au adormit în timpul discursului ținut marți de Putin despre progresul „operațiunii militare speciale” din Ucraina și situația internațională, relatează Newsweek. 

Fostul președinte Dmitri Mededev a adormit în timpul discursului lui Putin FOTO Profimedia
Fostul președinte Dmitri Mededev a adormit în timpul discursului lui Putin FOTO Profimedia

Pe rețelele de socializare au circulat imagini cu Medvedev care ar fi adormit în timpul discursului ținut de președintele rus Vladimir Putin. 

De asemenea, și ministrul rus de Externe Serghei Lavrov părea cuprins de plictiseală. 

În discursul său, liderul de la Kremlin a atacat Occidentul, însă nu a menționat nicio victorie înregistrată de forțele sale în războiul din Ucraina care durează deja de aproape un an. 

 „Occidentul și-a înșelat în mod cinic populația. Obiectivul Occidentului este puterea fără limite. Pentru Occident miza o reprezintă trilioane de dolari. Vestul va folosi pe oricine, teroriști, naziști, chiar și diavolul însuși, pentru a lupta împotriva Rusiei. Ideea este pornirea unui război în Europa folosind alte state” , a afirmat Vladimir Putin. 

Dmitri Medvedev a adormit în timpul discursului lui Vladimir Putin. Foto Twitter
Dmitri Medvedev a adormit în timpul discursului lui Vladimir Putin. Foto Twitter

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei a adormit de mai multe ori în timpul discursurilor ținute de Vladimir Putin.Se pare că Medvedev chiar a adormit (în timpul unui alt discurs al ținut de președintele rus n.red.). Totul este normal", se arată într-o postare publicată pe Twitter de Max Seddon, șeful biroului din Moscova pentru The Financial Times, în luna decembrie a anului 2016.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite