Cadoul de Paște al soldaților ruși: conserve, apă sfințită și icoane cu chipul lui Putin

0
Publicat:

Cu prilejul sărbătorilor Pascale, soldaților ruși li s-a livrat cadoul direct pe front. Conținutul pachetelor-surpriză a fost dezvăluit pe internet și a șocat întreaga lume. Luptătorii par să fie îndemnați să nu își piardă credința. Nu în Dumnezeu, ci în liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Icoană cu chipul lui Vladimir Putin FOTO Twitter
Icoană cu chipul lui Vladimir Putin FOTO Twitter

Coletele au fost livrate de membrii partidului aflat la putere, Rusia Unită. Un videoclip în care un astfel de colet este desfăcut a apărut luni, 17 aprilie, pe canalul de Telegram „Perm 36.6”.

Unul dintre soldați taie cu un cuțit o cutie de carton intactă, cu emplema partidului și steagul Rusiei și scoate la iveală conținutul acesteia.

Conserve și icoane cu Vladimir Putin

În interiorul cutiei se află provizii pentru luptători. Au fost depozitați mai mulți saci cu cereale, pungi cu tăiței și conserve. Alături de mâncare sunt și accesorii bisericești. Cu ocazia Paștelui Ortodox, membrii partidului aflat la putere au trimis și sticle de apă sfințită, cu inscripția „Pentru rugăciune”.

Ceea ce i-a șocat pe mulți au fost icoanele. Nu cu chipul mântuitorului Iisus Hristos, ci al președintelui rus, Vladimir Putin.

RosSMI scrie că pachetele au fost trimise la Zaporojie, unde, poate, va începe contraofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei, potrivit publicației Timpul, din Republica Moldova.

Indiferent cât de devotat aș fi patriei mele, ăsta este deja un lucru complet dat naibii, a scris bărbatul care a făcut publice imaginile pe Twitter.

Un colet adunat de mâinile grijulii ale pacienților dintr-un spital de psihiatrie... Sau este o batjocură ... Nu văd altfel...”, este unul dintre comentarii.

Nu este însă pentru prima dată când Federația Rusă trimite „truse de rugăciune” militarilor săi. Nu cu mult timp în urmă au fost trimise lumânări, despre care credința ar fi fost că îi țin departe pe soldați de gloanțele inamice.

De asemenea, în 2020, pe internet au apărut știri potrivit cărora icoane care îl înfățișau pe Vladimir Putin erau vândute pe unul dintre aeroporturile din Sankt Petersburg.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite