VIDEO Şoferiţă în stare de ebrietate şi cu doi copii în maşină pe străzile din Chişinău: „Am consumat 50 de grame şi nişte bere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

O şoferiţă de 31 de ani a fost trasă pe dreapta de poliţiştii de patrulare în dimineaţa zilei de joi, 24 octombrie, în jurul orei 2.30, în timp ce conducea prin Chişinău, pe şoseaua Munceşti, în stare de ebrietate avansată şi cu doi copii în maşină.

Inspectorii de patrulare au observat un autovehicul de marcă Honda care se deplasa neregulamentar. La indicaţia legală de a stopa, conducătorul auto intenţionat a apăsat pe accelerator continuându-şi mersul haotic. 

Cu echipajul de patrulare pe urmele sale, persoana de la volan a decis să oprească maşina. Tânăra avea ca pasageri doi copii, transportaţi fără scăunele auto speciale.

În timpul discuţiilor cu şoferiţa, poliţiştii de patrulare au simţit un miros puternic de alcool. Aparatul Drager a confirmat prezenţa alcoolului, în aerul expirat fiind 0,90 mg/l.

Imediat şoferiţa a fost înlăturată de la volan, iar autovehiculul a fost dus la parcare. Pentru iresponsabilitatea sa, femeia care a pus viaţa propriilor copii în pericol, urcând la volanul maşinii băută, a rămas fără permis de conducere.

INP menţionează că din cauza şoferilor imprudenţi, anul acesta 185 de copii pasageri au fost implicaţi în accidente rutiere, 158 au suferit diferite traumatisme iar 6 au decedat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite