VIDEO Şoferiţa care a provocat accidentul de la Buiucani trecând la roşu cu 130 km/h, surprinsă anterior în timp ce conducea în stare de ebrietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferiţa de 34 de ani, care a provocat accidentul rutier din sectorul Buiucani, Chişinău, soldat cu moartea unui bărbat şi cu zeci de persoane rănite, după ce a trecut la culoarea roşie a semaforului cu 130 km/h şi s-a ciocnit violent într-un troleibuz, fiind la volanul unui Porsche Cayenne, a fost surprinsă anterior conducând în stare de ebrietate, dar şi părăsind locul accidentului rutier.

Mai multe imagini video privind încălcările şoferiţei automobilului Porsche Cayenne au fost plasate pe Facebook, imediat după producerea accidentului de la Buiucani. 

În una dintre ele, şoferiţa este în stare de ebrietate avansată, iar un martor încearcă să o convingă pe aceasta să iasă din maşină. Într-o altă imagine video, la fel surprinsă de un martor, şi la fel în stare de ebrietate, aceasta părăseşte locul accidentului, iar la scurt timp de izbeşte cu maşina de un gard.

Amintim că Poliţia a oferit noi detalii despre accidentul rutier grav, produs pe strada Alba Iulia din Chişinău luni, 30 septembrie. Şoferiţa, care se afla la volanul maşinii şi care se face vinovată de accident, avea permis de conducere suspendat, în urma multiplelor încălcări ale regulilor de circulaţie.

Poliţia a comunicat că femeia are 43 de procese verbale contravenţionale şi cinci procese penale pentru multiple încălcări, precum conducerea autovehiculului în stare de ebrietate, conducerea maşinii fără permis de conducere, convorbiri la telefon în timpul aflării la volan, lipsa cuplării centurii de siguranţă, depăşirea limitei de viteză, încălcarea semnelor de circulaţie rutieră etc.

Mai mult, şoferiţa a stat şase luni după gratii în cadrul unuia dintre aceste dosare penale.

Reprezentanţii Poliţiei au subliniat că, potrivit martorilor, autovehiculul ar fi fost condus cu 130 de kilometri pe oră la momentul impactului cu troleibuzul. Accidentul rutier a fost provocat şi de faptul că şoferiţa a trecut la culoarea roşie a semaforului.

VIDEO

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite