Accident cu şase victime, printre acestea şi un copil, produs în Olt. O maşină s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav de circulaţie s-a produs marţi, 1 octombrie 2019, într-o localitate din judeţul Olt, şase victime fiind transportate la spital.

În accidentul produs în jurul orei 10,00, pe raza localităţii Valea-Mare, au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şase persoane. Două dintre victime, un băiat în vârstă de 12 ani şi o femeie în vârstă de 63 ani, au fost rănite grav. La locul accidentului au intervenit pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD.

„La faţa locului au fost găsite şase persoane neîncarcerate care au necesitat îngrijiri medicale. Două dintre acestea, o femeie în vârstă de 63 de ani şi un copil în vârstă de 12 ani, prezentau multiple traumatisme la nivelul feţei şi membrelor inferioare şi superioare. Celelalte patru victime prezentau traumatisme minore. Toate victimele au fost transportate la UPU Slatina“,  declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite