VIDEO Patru concurenţi din Republica Moldova au trecut în următoarea etapă la „Românii au talent“, Brio Sonores s-au calificat direct în semifinală

0
0

Concurenţii din stânga Prutului au ridicat sala în picioare, iar cei nouă tineri cu voci de excepţie, membri ai grupului Brio Sonores, au fost îndelung aclamaţi atât de public, cât şi de membrii juriului, calificându-se direct în semifinală.

Băieţii au cântat „O sole mio“ şi şi-au făcut apariţia cu câte un trandafir în mână pentru Andra. „Ne-au ucis. Sper să ne revenim până la următoarea etapă“, a spus Andi Moisescu.

„Am un sentiment foarte bun în ceea ce vă priveşte. Aveţi toate calităţile necesare ca să câştigaţi aceasta competiţie”, a adăugat Mihai Petre. În urma prestaţiei lor, aceştia au obţinut biletul verde care le oferă un loc în semifinale.

„Abia aşteptâm să mergem la Bucureşti. Muncim mult şi vedem că ceea ce facem este apreciat“, au comentat băieţii de la Brio Sonores după aflarea rezultatelor.

Piatra de temelie a grupului artistic Brio Sonores a fost pusă de Ion Brătescu, prim-maestru de cor la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu“. Pe când era student la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, Ion făcea săptămânal naveta la Seminarul teologic din satul Zăbriceni, raionul Edineţ. Acolo i s-a propus să conducă un cor de bărbaţi şi tot la seminar i-a cunoscut pe viitorii solişti ai ansamblului. „Cu acei tineri am organizat un cor la Mănăstirea «Naşterea Domnului» din Zăbriceni. Începutul a fost dificil, fiindcă ei nu aveau studii muzicale, iar eu a trebuit să le dau primele lecţii“, a povestit pentru „Adevărul“ conducătorul şi producătorul grupului.

Alexandra Sivarenco are şase ani, dar s-a mişcat pe scenă ca o adevărată balerină, cucerind publicul şi juriul. Andi Moisescu a fost uimit de faptul că în numai doi ani, micuţa balerină a reuşit să execute asemenea figuri.

Alexandra face balet de la patru ani şi dacă ar câştiga premiul cel mare le-ar cumpara parinţilor ei o maşina să o ducă mai uşor la lecţiile de dans. „Am venit aici pentru că mi-a plăcut foarte tare de Andra. Am puţine emoţii, dar nu mă las bătută!", şi-a făcut curaj balerina, înainte de a păşi pe scenă.

„Eşti foarte frumoasă. Îmi place foarte mult de tine. Ai nişte gropiţe foarte frumoase! Arăţi ca o păpuşă", a lăudat-o Andra.

Trei de „Da“ a primit şi Varvara Cobozeva (foto), în urma unui număr artistic de dresaj de porumbei. Senzualitatea, graţia şi talentul au fost ingredientele care l-au fermecat pe Mihai Petre.

image

Andreea Braga de 12 ani (foto) din Chişinău la fel merge mai departe, după ce i-a cucerit pe membrii juraţi cu piesa „Hora din Moldova“.

image
Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri