VIDEO EL Radu şi-a lansat un nou videoclip. A cântat "Despre ea" chiar de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpretul şi-a scos pe piaţă un nou videoclip la o piesă de dragoste care poartă denumirea "Despre ea". Videoclipul a fost lansat chiar de ziua lui EL Radu, pe 26 aprilie, zi în care a împlinit 26 de ani.

Artistul recunoaşte că s-a pregătit foarte mult pentru dubla lansare.

"Am pregătit minuţios şi detaliat toţi paşii pentru eveniment. Totul a mers ca pe roate, atâta timp cât aveam doi prieteni buni care m-au ajutat cu organizarea, Elena Razvan şi Iurie Hodorogea. Am filmat clipul in Chişinău şi la Cernăuţi", mărturiseşte tânărul interpret.

Pentru a selecta o domnişoară care să joace rolul iubitei în videoclip, EL Radu a organizat un casting la care s-au înscris peste 150 de fete. În finală au fost selectate 25 de pretendente, iar câştigătoarea care s-a filmat în clip a fost Catarina Sandu. Muzica pentru clip a fost scrisă de Ivan Linkovsky alături de interpet care a scris versurile.

Videoclipul a fost realizat alături de Spoiala Brothers, iar EL Radu spune că a rămas foarte mulţumit de rezultatul final. La evenimentul de lansare şi de aniversare, omagiatul a fost înconjurat de familie, rude, prieteni şi colegi, iar de la familia sa a primit în dar un cadou care-l aştepta demult: o călătorie în Sri-Lanka.

De săptămâna viitoare, artistul îşi va începe campania de promovare a videoclipului "Desprea ea". Vezi şi tu cum cântă iubirea EL Radu în noul său clip!

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite