VIDEO Sunstroke Project revine cu un videoclip fresh ca o ploaie de vară şi un nou look

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sunstroke Project a lansat un nou videoclip
Sunstroke Project a lansat un nou videoclip

Formaţia Sunstroke Project a lansat clipul piesei „Walking in the rain“, care a fost în ianuarie numărul 1 în topul celui mai mare post de radio din Rusia, „Radio Record“. Videoclipul dă o stare de bine, revigorantă de care îţi vei aminti cu siguranţă în zilele fierbinţi de vară, anunţă casa de producţie SensMusic.

Membrii trupei „pornesc“ o ploaie care te energizeaza şi îţi aduce o doză de fericire. Momente fresh în care băieţii se dezlănţuie pe scenă, atitudine pozitivă, veselie, toate le găsiţi în noul videoclip Sunstroke Project.

Clipul spune şi o frumoasă poveste de dragoste, personajul principal feminin fiind un model bucureştean, Alitia Lucaci. Filmările clipului regizat de cei de la „Rival Film“ au avut loc în luna martie, în Bucuresti, pe platourile de filmare din Buftea.

„Ne-a făcut plăcere să colaborăm cu regizorul Florin Bota şi suntem încâintaţi de rezultat. La filmări am cântat şi ne-am distrat. Sperăm să vă amuzaţi la fel ca noi urmărind videoclipul şi să vă facă să zâmbiţi chiar şi într-o zi ploioasă“, spune Serghei Ialoviţki.

Membrii trupei - Serghei Ialoviţki, Anton Rogoza şi Serghei Stepanov - îşi vor surprinde fanii cu o nouă imagine, smart-casual, look la care au colaborat cu stilistul bucureştean Matei Schwartz.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite