Veaceslav Ioniţă despre urmărirea penală intentată de CNA: "E un dosar politic şi nu mă uimeşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul liberal-democrat Veaceslav Ioniţă FOTO: Adevărul
Deputatul liberal-democrat Veaceslav Ioniţă FOTO: Adevărul

Deputatul PLDM Veaceslav Ioniţă consideră cauza penală intentată de Centru Naţional Anticorupţie drept o acţiune politică. Ca şi colegul său Valeriu Streleţ, Ioniţă spune că anunţul nu l-a luat prin surprindere.

Deputatul liberal-democrat a declarat că nu a fost informat de către CNA despre dosarul penal. "Nu cunosc nimic, absolut nimic. Unica ce pot să vă spun e că e un dosar politic şi că nu mă uimeşte. Nici nu ştiu ce să zic: să mă bucur sau să mă întristez. Nu am nici cea mai vagă idee despre ce este vorba", a declarat Ioniţă pentru Adevărul.

Potrivit lui, cauza penală este încă o încercare a Partidului Democrat de a tensiona situaţia politică din ţară.

"Este o continuare a acţiunilor politice îndreptate împotriva anumitor structuri şi era de aşteptat, ţinând cont de modul în care se desfăşoară lucrurile în ultima perioadă în această ţară. Ştiam că trebuia să mai fie atins cineva. Nici nu e o acţiune îndreptată atât împotriva mea, cât se încearcă a băga o isterie în societate şi a tensiona situaţia", a mai spus liberal-democratul.

"Sper că toată mizeria se va termina în scurt timp şi până la urmă o să avem un CNA corect, independent", a conchis Veaceslav Ioniţă.

Ofiţerii CNA au dispus începerea urmăririi penale în două cauze penale pe faptul abuzului de serviciu, în cadrul cărora figurează deputaţii Valeriu Streleţ şi Veaceslav Ioniţă. Informaţia a fost confirmată de către Bogdan Zumbreanu, şeful Direcţiei urmărire penală din cadrul CNA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite