Valeriu Munteanu cere ca Silvia Radu să nu fie înregistrată în cursa electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Valeriu Munteanu, solicită ca Silvia Radu să nu fie înregistrată în cursa electorală pe motiv că ar fi fraudat procesul de colectare a semnăturilor. Liberalul a înaintat luni, 23 aprilie, o sesizare în acest sens la Consiliul Electoral de Circumscripţie Electorală, transmite IPN.

„Am solicitat să nu fie înregistrată Silvia Radu, candidatul Partidului Democrat, în baza actelor prezentate în calitate de candidat independent, din motivul colectării semnăturilor cu utilizarea resurselor administrative, constrângerii semnatarilor şi încălcarea modului de perfectare a listelor de subscripţie”, menţionează Valeriu Munteanu.

Potrivit lui, listele de subscripţie, erau din start completate cu datele persoanelor ce activează în structurile publice. Mai mult, acesta afirmă că practic toate persoanele au fost impuse să semneze în liste sub ameninţarea unor consecinţe nefaste în legătură cu exercitarea atribuţiilor.

Totodată, Valeriu Munteanu a solicitat să nu fie înregistrat nici candidatul Partidului Societăţii Progresiste, Andrei Munteanu. „La fel, am solicitat să nu fie înregistrat şi candidatul-clonă, Andrei Munteanu, din motivul neprezentării întreg setului de acte în modul stabilit”, a mai spus candidatul PL.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite