Valeriu Munteanu, candidatul USB pentru funcţia de primar de Chişinău: El este garanţia reînceperii luptei împotriva Federaţiei Ruse în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Munteanu

Biroul Politic al Partidului Uniunii Salvaţi Basarabia (USB) a decis joi, 22 august, desemnarea lui Valeriu Munteanu în calitate de candidat pentru funcţia de primar de Chişinău, în alegerile din 20 octombrie.

„USB constată că astăzi la guvernare se află blocul ACUM, dar la putere se află PSRM, condus de Igor Dodon, păpuşa Kremlinului, care a întins asupra Basarabiei o plasă de dominare rusească strategică, politică şi identitară. În aceste condiţii de reocupare rusească a Republicii Moldova, USB, care reprezintă „generaţia 7 aprilie” a decis să intre în luptă, să reînceapă bătălia pentru identitatea românească, singura care poate garanta locul pe care-l merităm în spaţiul european, euroatlantic şi românesc”, se arată într-un comunciat de presă al formaţiunii.

USB consideră că „este singurul garant al luptei împotriva coaliţiei nenaturale dintre Blocul ACUM şi PSRM”.

„Alegerile pentru Chişinău sunt geopolitice, dar PSRM şi ACUM s-au înţeles să nu vorbească de geopolitică, ci numai de floricele şi borduri în campania pentru funcţia de primar. USB susţine că numai victoria orientării româneşti şi euro-atlantice în Chişinău poate aduce prosperitate oraşului şi locuitorilor săi”, se spune în comunicat.

Potrivit USB, „Valeriu Munteanu este garantul şi garanţia luptei împotriva înţelegerilor oculte şi păguboase dintre blocul ACUM şi PSRM. Valeriu Munteanu este garanţia reînceperii luptei împotriva Federaţiei Ruse în Republica Moldova”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite