UPDATES De la tractorist la administrator de televiziune. Vezi aici cum arată noul şef al Publika TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anatoli Zoşciuc spune că el este noul administrator al companiei Ştiri Media Grup, respectiv al Publika TV. În acelaşi timp, Ana Neagu, consiliera lui Dumitru Ţâra, susţine că acesta este în continuare director al postului de televiziune.

Răsturnare de situaţie în administraţia companiei Ştiri Media Grup, proprietarul postului de televiziune Publika TV. Datele oficiale de la Fisc arată că firma Ştiri Media Grup are un nou director - Anatoli Zoşciuc. Acesta a recunoscut că ocupă această funcţie de câteva zile, după care ne-a declarat că este foarte ocupat.

Noul manager are 46 de ani, a absolvit şcoala medie din Dubăsari, după care a învăţat de tractorist la şcoala de meserii. A mai lucrat ca pompier şi vameş în Transnistria, iar în perioada 2007-2010 a fost administrator la compania Eventis Mobile, operatorul de telefonie mobilă care a dat faliment.

Adriana Zbigli, angajata unei companii de PR, scrie pe blogul său că Ştiri Media Grup a vândut postul de televiziune Publika unei companii din Noua Zeelandă - Rochdale International Limited, care a devenit acţionar majoritar.

În acelaşi timp postul de televiziune a difuzat un comunicat în care a anunţă că "Dumitru ŢÎRA este în continuare Director al Publika TV“.

INCREDIBIL Un fost vameş transnistrean este noul şef al Publika TV

Publika TV s-a lansat oficial la 7 aprilie 2010, postul fiind fondat de Realitatea Media şi făcea parte din imperiul lui Sorin Ovidiu Vîntu.

La 20 mai 2011 Publika TV însă a fost vândută lui Dumitru Ţâra, directorul general al staţiei.

Potrivit site-ului Publika.md, contractul de vânzare-cumpărare a fost semnat la Chişinău, între reprezentanţii Bluelink Comunicazione, firmă care era acţionar majoritar la Publika TV şi Dumitru Ţâra.

"Am decis să fac acest efort având în vedere valoarea acestui post de televiziune şi a echipei care a dat dovadă de profesionalism. Publika TV este deja un brand pe piaţa media din Moldova. Este prima mea investiţie de o asemenea anvergură şi am deplina convingere că într-un an şi jumătate va fi una profitabilă", a declarat atunci Dumitru Ţâra.

Adriana Zbigli, angajata unei companii de PR scrie pe blogul său că noul proprietar al postului de televiziune Publika este o companie din Noua Zeelandă - Rochdale International Limited.

Postul de televiziune Publika TV are un nou proprietar

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite