Una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova susţine că este ţinta unui atac informaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Administraţia susţine că banca este ţinta unui atac informjaţional
Administraţia susţine că banca este ţinta unui atac informjaţional

Moldindconbank a remis un comunicat de presă referitor la acuzaţiile de spălare de bani în proporţii deosebit de mari, publicate de Agenţia de ştiri r/News şi susţine că este o tentativă de defăimare a instituţiei.

"Informaţia publicată despre Bancă la data de 12 martie 2014 de către agenţia de ştiri r/News, cu sediul în România, poartă un caracter tendenţios şi reprezintă un atac informaţional impertinent asupra Băncii cu scopul defăimării imaginii instituţiei“, se spune într-un comunicat de presă al Moldindconbank.

Totodată instituţia anunţă că "toate tranzacţiile efectuate prin intermediul Băncii atât pe parcursul anului 2013 cât şi de la începutul activităţii sale au fost în strictă conformitate cu legislaţia Republica Moldova şi regulamentele Băncii Naţionale a Moldovei“.

"Moldindconbank confirmă încă odată că este, a fost şi va fi un partener credibil şi transparent, iar evoluţia semnificativă demonstrată în ultimii ani se datorează exclusiv gestiunii eficiente a activităţii Băncii“, potrivit comunicatului.

Amintim că agenţia de ştiri r/news din România a publicat o investigaţie în care dezvăluie o presupusă schemă de spălare de bani prin conturile de la Moldindconbank a unui executor judecătoresc, prin care ar fi trecut doar în anul 2013 circa 92 miliarde de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite