Una dintre cele mai mari agenţii de turism din România, Paralela 45, se extinde în Republica Moldova

0
0
Alin Burcea (46 de ani) a înfiinţat Paralela 45 în urmă cu 20 de ani
Alin Burcea (46 de ani) a înfiinţat Paralela 45 în urmă cu 20 de ani

Paralela 45, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România va intra şi pe piaţa din Republica Moldova, considerată una cu potenţial, anunţă forbes.ro.

"Am analizat foarte atent timp de doi ani solicitările venite din Republica Moldova şi am ajuns la concluzia că este o piaţă cu un mare potenţial de creştere. Dorim să abordăm această piaţă atât pe segmentul vacanţelor individuale, cât şi corporate, având know-how şi experienţă dezvoltate pe parcursul a 24 de ani de activitate", a declarat Alin Burcea, preşedintele Paralela 45, citat de forbes.ro.

Compania şi-a propus să acopere, cu agenţia de la Chişinău, toate destinaţiile din lume şi să ofere o gamă largă de servicii, de la cazări interne şi internaţionale, bilete de avion şi de tren, transferuri, asigurări de călătorie, închirieri de maşini şi aeronave private, până la parcuri de distracţii, destinaţii exotice, citybreak-uri şi croaziere.

"De asemenea, o să oferim turiştilor moldoveni asistenţă în obţinerea vizelor, organizare de evenimente, teambuilding-uri, incentivări şi alte servicii pentru călătoriile de afaceri. Eliminarea vizelor pentru cetăţenii moldoveni votată recent de Parlamentul European ne face să fim foarte optimişti privind evoluţia turismului în Republica Moldova. Propria experienţă ne-a demonstrat că odată cu eliminarea vizelor pentru români, cererile de vacanţe în Uniunea Europeana au cunoscut o creştere semnificativă", a mai spus Alin Burcea.

Paralela 45 a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 35 de milioane de euro, în creştere cu 12% faţă de anul 2012.

Pentru 2014, agenţia de turism şi-a propus să deschidă cinci noi agenţii, patru în România şi una la Chişinău, programată să fie deschisă în luna iunie a acestui an. Investiţia se ridică la aproximativ 150.000 de euro, constând în pregătirea personalului, publicitate şi dotări.

Mai multe - Republica Moldova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite