Troleibuzele din Chişinău pe rutele 22 şi 24 vor circula până la ora 1.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Din 1 august, în Chişinău, troleibuzele vor circula până la ora 1.00 pe rutele 22 şi 24. O decizie în acest sens a fost votată cu 26 de voturi de către consilierii municipali la şedinţa din 18 iulie.

În proiect, pentru călătoriile în segmentul de noapte figura un tarif de 6 lei, dar consilierii au decis să-l lase pe cel în vigoare, de 2 lei.

Solicitarea de prelungire a programului de circulaţie a transportului public municipal a parvenit din partea locuitorilor capitalei care muncesc până noaptea târziu şi nu îşi pot permite să se deplaseze cu alte mijloace de transport către domiciliu.

Iniţial s-a propus ca troleibuzele să circule până la 02.00, însă în baza rapoartelor Regiei Transport Electric s-a constatat că fluxul de pasageri scade după 01.00.

Contactat de IPN, directorul Regiei Transport Electric Chişinău, Gheorghe Morgoci, a precizat că proiectul votat de CMC se referă doar la cele opt troleibuze care au circulat şi până acum pe rutele nr. 22 şi 24, dar în regim de testare. Modificarea constă în faptul că de la 1 august, acestea vor circula până la ora 01.00 şi nu până la 02.00 cum a fost până acum.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite