Taximetrist din Chişinău, răpit şi jefuit de doi tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a reuşit să evadeze în apropierea unui post de poliţie din Criuleni
Şoferul a reuşit să evadeze în apropierea unui post de poliţie din Criuleni

Taximetristul i-a dus pe cei doi suspecţi din Capitală până într-un sat din raionul Criuleni, iar înainte de a fi agresat trebuia să-i ducă până la Molovata Veche, Dubăsari. Acum agresorii riscă până la 17 ani de puşcărie fiecare pentru răpire de oameni, jaf şi furt auto.

Doi tineri în vârstă de 17 şi 18 ani originari din raioanele Criuleni şi Dubăsari au fost luaţi pe sus de poliţişti după ce au agresat şi au jefuit un taximetrist din Chişinău. În noaptea de 11 spre 12 ianuarie agresorii i-au cerut şoferului în vârstă de 61 de ani să-i ducă din Capitală până în satul Porumbeni, raionul Criuleni. Acolo l-au pus pe taximetrist să aştepte până au intrat în casa unuia dintre ei, iar la întoarcere l-au tocmit să-şi continue drumul până în satul Molovata Veche, raionul Dubăsari.

Taximetristul le-a spus anchetatorilor că în apropierea satului Măgdăceşti a fost agresat şi aşezat cu forţa pe bancheta din spate a maşinii, unul dintre suspecţi urcându-se la volan. Apoi, în vecinătatea postului de poliţie din oraşul Criuleni, bărbatul a reuşit să tragă frâna de mână a Daciei Logan şi să fugă din maşină direct spre secţia de poliţie.

Agresorii au fost arestaţi la câteva ore după producerea incidentului. Acum sunt cercetaţi penal pentru răpire de persoane, jaf şi furt auto. Pentru faptele comise, ei riscă până la 17 ani de puşcărie fiecare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite