Om de afaceri italian omorât în propriul apartament din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a identificat trei suspecţi FOTO Adevărul
Poliţia a identificat trei suspecţi FOTO Adevărul

Un om de afaceri italian a fost găsit mort în apartamentul său din Chişinău. El a decedat din cauza maltratărilor la care a fost supus.


Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, bărbatul de 69 de ani, a fost jefuit şi electrocutat cu un dispozitiv cu electroşoc.

Bărbatul a fost descoperit de către un angajat al firmei în care activa. Medicii legişti au stabilit că acesta a murit ca urmare a unui atac de cord.

Poliţiştii spun că au identificat şi reţinut principalii suspecţi, care s-au dovedit a fi trei tineri originari din municipiul Chişinău şi raionul Cimişlia, cu vârstele cuprinse între 20 şi 34 de ani, anterior judecaţi pentru infracţiuni similare.

Aceştia au pătruns în apartamentul italianului prin spargerea geamului, surprinzând victima la calculator. Au trântit bărbatul la pământ, i-au pus o pernă pe faţă şi îl asfixiau pentru a afla unde ascunde banii. Pentru că bărbatul nu le răspundea la întrebări, l-au electrocutat cu o armă cu electroşoc şi l-au lovit cu pumnii în spate. Suspecţii l-au abandonat pe bărbat furând din casă calculatorul, un aparat de fotografiat, două telefoane mobile, băutură alcoolică şi bani, transmite Info-Prim Neo.

Deocamdată cei trei sunt cercetaţi penal pentru tâlhărie, poliţiştii însă acumulează probele necesare pentru a mai iniţia o cauză penală pentru omor din imprudenţă.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite