Scandal în Liga Europa. Fotbaliştii de la CSKA Sofia refuză să joace meciul cu Zimbru Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii de la Zimbru concurează acum în preliminariile Ligii Europa Foto: IPN
Fotbaliştii de la Zimbru concurează acum în preliminariile Ligii Europa Foto: IPN

Scandal la echipa CSKA Sofia, adversara lui Zimbru în turul doi preliminar al Ligii Europa. Presa bulgară scrie că jucătorii „militari” vor să boicoteze meciul din această seară, ca semn de protest faţă de conducerea formaţiei CSKA.

Fotbaliştii au restanţe salariale de mai multe luni şi au anunţat că nu vor juca dacă nu vor primi banii, relevă IPN.

Antrenorul lui Zimbru, Oleg Kubarev consideră că acest lucru nu va avantaja echipa. „Noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Nu ne interesează ce se întâmplă la adversari, pe care nu-i cunoaşteam foarte bine”, a declarat tehnicianul Zimbrului, la conferinţa de presă dinaintea meciului.

La rândul său, antrenorul lui CSKA a lăudat echipa Zimbru. „Zimbru are un atac bun şi este o echipă organizată. Una peste alta, noi nu concep să ratăm calificarea”, a declarat Stoycho Mladenov.

Zimbru a mai jucat acum 11 ani cu o echipă din Bulgaria şi a reuşit să obţină calificarea. „Galben-verzii” au eliminat formaţia Litex Loveci, cu scorul de 2-0. În schimb, CSKA Sofia are amintiri plăcute faţă de dubla cu Constructorul de acum 14 ani din Cupa UEFA. Bulgarii au învins cu 11-2.

Meciul dintre CSKA Sofia şi Zimbru este programat pentru astăzi, ora 20.30 pe stadionul Vasil Levski din Sofia. Returul va avea loc peste o săptămână, la Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite