Salarii lunare de 50 de mii de lei. Topul celor mai bune oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a prezentat un top al ofertelor companiilor privind cele mai mari salarii. Astfel, suma cea mai mare propusă pentru remunerare de către angajatori este de 50 de mii de lei, iar cea mai mică – de 1 000 de lei.

Potrivit topului realizat de ANOFM,  compania care s-a clasat pe primul loc oferă un salariu între 9 000 de lei şi 50 000 de lei lunar pentru funcţia de manager pe proiecte informatice. Clasamentul este completat cu oferte privind funcţiile de contabil-şef, programator, consultant sau şlefuitor de lemn, care vor fi remuneraţi lunar cu salarii ce variază între 5 000 şi 10 000 de lei. Cele mai multe oferte de muncă vizează posturile de contabil, inginer, medic, consultant, economist, cusătorese sau agent comercial.

Printre cele mai proaste salarii sunt oferite pentru funcţia de strungar la „Gaz-Cahul” sau pentru funcţia de viceprimar în satul Copceac din Ceadâr-Lunga, care vor primi lunar 4 500 de lei. Totuşi, datele ANOFM arată că mai multe companii oferă salarii de 2 000 de lei lunar pentru cusătorese, manichiuriste sau electronis. Cea mia mică sumă care este oferită lunar în topul ANOFM porneşte de la 1 000 de lei pentru postul de agent de asigurări.

Salariul mediu lunar prognoat constituie în acest an 4 500 de lei.  

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite