Riscă până la 12 ani de puşcărie pentru trafic de carne vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra de 22 de ani a fost trimisă la produs, în Istanbul
Tânăra de 22 de ani a fost trimisă la produs, în Istanbul

Victima proxenetei provine dintr-o familie social vulnerabilă. Aceasta a fost trimisă în Turcia pentru un job aparent legal, însă a descoperit că de fapt fusese trimisă să se prostitueze.

O femeie în vârstă de 40 de ani din Ungheni este cercetată de poliţişti pentru că în vara anului trecut ar fi trimis o tânără de 22 de ani să se prostitueze prin cluburile de noapte din Istanbul. Potrivit anchetatorilor, proxeneta i-ar fi propus un salariu decent, dacă acceptă să îngrijească un bătrân turn, aceasta profitând de faptul că fata provine dintr-o familie social vulnerabilă.

De îndată ce a ajuns pe aeroportul din Istanbul, tânăra a fost preluată de o cunoştinţă a suspectei, care a cazat-o şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu diverşi clienţi. Moldoveanca a reuşit să evadeze şi a anunţat poliţia turcă. Apoi a fost trimisă înapoi la Chişinău, unde a sesizat autorităţile locale.

Pe numele proxenetei din Ungheni a fost întocmit un dosar penal pentru trafic de fiinţe umane. După ce-i va fi stabilită vinovăţia, ea ar putea sta între 5 şi 12 ani la puşcărie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite