Burse de master în Ungaria pentru studenţii la agronomie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţiile pentru acest program de burse pot fi înaintate până pe data de 28 februarie 2013.
Aplicaţiile pentru acest program de burse pot fi înaintate până pe data de 28 februarie 2013.

Taxele de şcolarizare, manualele, cheltuielile de cazare şi indemnizaţiile lunare de câte 270 de euro vor fi acoperite de Ministerul Dezvoltării Rurale din Ungaria.

Din acest an, studenţii moldoveni la agronomie îşi pot face studiile în Ungaria. Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare a anunţat că studenţii moldoveni pot aplica deja la programul de burse pentru studii de master în domeniu agricol în Ungaria. Oferta este valabilă pentru anul academic 2013-2014 şi vizează intensificarea şi dezvoltarea producţiei agricole în ţările în curs de dezvoltare, relevă Noi.md

Înscrierile pentru această bursă se pot face până pe data de 28 februarie 2013. Totodată taxele de şcolarizare, manualele şi cheltuielile de cazare vor fi acoperite de Ministerul Dezvoltării Rurale din Ungaria. În plus, studenţii care intră în acest program de masterat vor primi şi indemnizaţii lunare în valoare de 270 de euro.

Aceste burse sunt oferite prin Acordul dintre Organizaţia Naţiunilor Unite pentru ALimentaţie şi Agricultură (FAO) şi Guvernul Ungariei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite