Reduceri de până la 75% la plata poliţei medicale obligatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Discount-urile de 50% şi 75% din valoarea totală a poliţei de asigurare medicală obligatorie sunt oferite de Compania Naţională de Asigurări în Medicină până pe data de 31 martie 2014.

De azi şi până pe 31 martie, o parte din beneficiarii de asigurări medicale obligatorii îşi pot cumpăra poliţele cu reduceri de 50% şi de 75% din preţ. Astfel, proprietarii de terenuri agricole vor achita doar un sfert din prima medicală, ceea ce înseamnă 1.014 lei, în vreme ce fondatorii de întreprinderi individuale, arendaşii şi arendatorii şi liber profesioniştii vor plăti 2.028 lei pentru poliţă.

Moldovenii care sunt plecaţi peste hotarele ţării pentru mai mult de 183 de zile, sunt scutiţi de la plata poliţei medicale, dar îşi pot asigura riscul financiar în caz de îmbolnăvire, achitând prima medicală pentru perioada rămasă a anului curent.

Printre beneficiarii din acest an se mai numără pacienţii cu boli cronice, diabeticii, cei care suferă de boala Parkinson, precum şi cei ccu boli rare, precum epidermoliza buloasă şi mucoviscidoza.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite