Reacţia BEM după ce încasatorii băncii au pierdut un sac cu bani. Poliţia: L-a găsit un om cinstit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un sac cu bani a căzut din maşina încasatorilor BEM FOTO Adevărul
Un sac cu bani a căzut din maşina încasatorilor BEM FOTO Adevărul

Intenţionat sau nu, dar angajaţii Băncii de Economii erau pe punctul de a pierde un sac plin cu bani. Acesta a căzut din maşina încasatorilor în timpul deplasării pe străzile Chişinăului.

Sacul cu bani a fost însă recuperat imediat de poliţie, despre acest incident fiind anunţaţi de un chişinăuian.

Sacul cu bani a căzut când maşina se deplasa pe strada Albişoara din Capitală, în apropierea de intersecţia cu strada Mihai Viteazul. La scurt timp, maşina încasatorilor s-a întors şi a recuperat banii.

image

Sacul cu bani de la BEM FOTO Agora.md

„Reprezentanţii băncii au confirmat că sacul le aparţine. Din experienţa mea, astfel de situaţii nu am avut”, le-a spus jurnaliştilor şeful interimar al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Cavcaliuc. „Vreau să menţionez că mă bucură faptul că avem cetăţeni oneşti care au reacţionat corect fără a se gândi la chestii meschine. Nu pot divulga datele acestei persoane”, a comentat Cavcaliuc reacţia cetăţeanului care a găsit sacul cu bani.

Solicitat de Adevărul Moldova, Serviciul de Presă al Băncii de Economii ne-a spus că instituţia a iniţiat o anchetă internă pe acest caz pentru a trage la răsundere persoanele implicate.

Şeful interimar al IGP a confirmat faptul că sacul a stat în strada timp de 5 minute, iar apoi a fost luat de poliţie. El nu a putut spune despre ce sumă este vorba. Pe acest caz urmează să fie pornit un proces penal.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite