Raport AXA: Trei multinaționale, o companie de stat și o firmă de avocatură sunt cei mai buni angajatori din Moldova, în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajații celor 30 de companii incluse în studiul elaborat de AXA Management Consulting au completat un chestionar cu 60 de întrebări privind condițiile de muncă, oportunitățile de dezvoltare, salariul și beneficiile, modul de lucru în companie și comunicarea și perspectivele companiilor unde își desfășoară activitatea.

Două bănci locale, trei companii multinaționale, o întreprindere de stat și o firmă de avocatură s-au clasat printre cele mai bune companii din Republica Moldova pentru care merită să lucrezi.

Printre primele zece firme din ediția din acest an a raportului întocmit de AXA Management Consulting s-au clasat Coca Cola Îmbuteliere Chișinău, urmată, în ordine alfabetică, de DRA Draexlmaier Automotive, Glorinal, Mary Kay, Moldtelecom, Orange Moldova, Procredit Bank, Red Union Fenosa, firma de avocatură Turcan Cazac și Victoriabank.

În studiu au fost incluse 30 de companii, ale căror angajați au completat un set de 60 de întrebări privind condițiile de muncă, oportunitățile de dezvoltare, salariul și beneficiile, modul de lucru în companie și comunicarea și viziunile de viitor.

„Ne-am propus să investigăm care este satisfacția angajaților în legătură cu cele cinci categorii de factori, la care am adăugat trei noi criterii: comunicarea internă, claritatea scopurilor și a structurii organizaționale și sentimentul de apartenență organizațională", a spus Vitalie Popa, consultant AXA Management Consulting.

Firma de consultanță, însă, ascunde punctajele obținute, din pricina unor înțelegeri cu companiile vizate în studiu.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite